Muziek bepaalt de sfeer van jouw feest

Muziek bepaalt de sfeer van jouw feest en mag natuurlijk zeker niet ontbreken! Wil je een leuke DJ, een live band of gewoon een zanger?

Voor muzikale ondersteuning van een borrel, diner of feestavond, kunnen wij de volgende DJ’s zeker aanbevelen:

Charles heeft 25 jaar ervaring als DJ, een echte liefhebber dus. Kenmerkend is de combinatie van verschillende stijlen en stromingen (Electric/Allround). Zo draait hij afwisselend jazz, lounge, merengue/salsa, dance classics/disco (70’s 80’s en 90’s), hits, dance en Nederlandse meezingers. Uitgangspunt, de muziek is altijd afgestemd op de wensen van de klant.

Om echt een onvergetelijke avond van je feest te maken, moet u één van beide onderstaande solo artiesten bij de DJ boeken:

DJ’s ‘de Leidse Danssalon’

De Leidse Danssalon De Leidse Danssalon staat in de bollenstreek bekend als de organisator van feesten voor iedereen vanaf 25 jaar in Huis ter Duin en Blu Beach. Ze verzorgen afterparty’s van o.a. Alain Clark, Edwin Evers Band, Waylon en de Leidse Jazzweek. Kortom doorgewinterde DJ’s die vooral veel (dance)hits van nu & toen draaien  maar ook rustige jazzy sounds tijdens diners. En ze nemen altijd een spectaculaire lichtshow mee waardoor je feest helemaal onvergetelijk wordt. En al je muziekwensen worden natuurlijk in de playlist verwerkt. Meer info op www.deleidsedanssalon.nl

Voor muzikale ondersteuning van een borrel, diner of feestavond, kunnen wij de volgende Bands zeker aanbevelen:

Nightlife heeft een gevarieerd en origineel repertoire van knallende hits uit de jaren ’70 tot en met de nieuwste top 40 hits. Verder bestaat het repertoire ook uit Nederlandstalige muziek en tot slot ook easy-listeningnummers en groovy jazzstukken. Naast spetterende dansfeesten is Nightlife dus ook zeer geschikt om rustige achtergrondmuziek tijdens een diner te verzorgen en daarna los te barsten met een zeer dansbaar repertoire. Nightlife levert live muziek van kwaliteit en staat bekend om veelzijdigheid, betrouwbaarheid en natuurlijk ook gezelligheid! Ons motto: Dance till you drop !!!

Vijf gasten, strak in pak, maken feest op het allerhoogste muzikale niveau! Bijgestaan door hun Smookin’ piano grooved Soulbeach van soul classic’s tot 70’s disco, van jazz naar rock’n roll en van Hollandse medleys naar de allernieuwste top 40 hits.

Bent u op zoek naar een coverband die u en uw gasten een avond bezorgt om nooit te vergeten? Boek dan nu Allstars coverband: Zes enthousiaste muzikanten maken van elke gelegenheid een feest!

De bandleden laten de grijsgedraaide dance-classics zoveel mogelijk achterwege en gaan voor een modern geluid; vernieuwend en toch herkenbaar! Van bruiloft tot bedrijfsfeest, van walking-dinner tot buitenfestivals.

Dankzij haar brede repertoire doet Allstars het allemaal!